Traductor

dijous, 14 de novembre del 2019

La Trencada de Fruits secs

Benvolgudes famílies, perdonau per haver tardat tant en fer aquesta publicació, però aquests dies hem estat molt engrescats en la creació de nous espais d'aprenentatge! 

La nostra primera sortida va tenir lloc el passat 31 d'Octubre amb el motiu de fer la TRENCADA de Fruits secs, per a l'escola la Trencada és molt important i tots els anys es celebra, a més és un moment de trobada amb es companys més grans de 5è i 6è d'Educació Infantil i és una experiència genial per estar amb contacte amb la natura i veure com ha canviat el temps de l'estiu a la Tardor.

Només arribar el dijous, ja hi havia un ambient especial a classe, portàvem molt dies parlant d'anar amb autobús a Cala Saona o com ells diuen Ca na Ona :). 
 La mare den Thiago, n'Isabel ens va acompanyar en aquesta aventura!





Només arribar a la platja, tots es van voler treure les sabates! Un moment genial per continuar treballant l'autonomia! Vam fer curses, vam experimentar amb l'arena, vam saltar, vam fer castells...i tot sense cap joguina, només amb la creativitat dels nens!






Finalment ens vam reunir per esmorzar i agafar forces per la trencada! Mentre esmorzaven els fullets màgics de la tardor estaven amagant els fruits secs pel bosc!


Amb les piles carregades, vam anar cap al bosc, fent una fila GENIAL!



Al bosc vam fer equips amb els companys més grans per ajudar-nos a trobar fruits secs i a obrir-los!







Ens ho vam passar genial! A més així vam poder conèixer tots els companys de primera mà abans de començar els espais!

Agrair la col·laboració de n'Isabel (mamà den Thiago), ja que aquest va ser el darrer dia que en Thiago venia a l'escola fins que torni per primavera. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada