dimecres, 18 de març del 2020

El senyor patata!!

Hoooolaaaa nins i nines!

Com esteu? Jo estic una miqueta avorrit perquè vos enyor molt. Tenc moltes ganes dvore't-vos i jugar amb vosaltres.
Per això, m'he fet unes quantes fotos perquè pogueu jugam amb mi. 🙈😊

Mirau papis, el Senyor Patata ve alguns dies als tallers de llenguatge i ens introdueix diferents activitats. Aquesta vegada, però, l'usarem per a treballar la percepció visual, l'atenció i el vocabulari de les parts de la cara (el repassam). Com? Doncs, a partir del material que ja teniu disponible per descarregar (si teniu per imprimir i retallar molt millor, sinó, no passa RES: Em podeu mirar de la pantalla i ja està!).

https://www.dropbox.com/s/cunjef0l0t4rqf2/jugam%20amb%20el%20sr%20patata.pdf?dl=0


Alguns dels nens m'ha comentat que el té a casa i podria fer aquestes activitats:

Es pot usar de maneres diferents, de forma individual o en parella. A mi m'agradaria que sigui en parella. Un agafa una de les targetes i monta al senyor Patata tal com apareix en la imatge. El papi/mami/company/a ha de comprovar que no s'ha equivocat i si ho ha fet bé, li donam reforç positiu i si ho ha fet malament se li corregeix. Després s'interncanvien els papers.


Una altra manera consisteix en comparar el Senyor Patata amb una de les fotografies i verbalitzar què cal canviar per a que siguin iguals.

Si no teniu el senyor patata. No passa res!

També podem jugar a comparar les fotografies amb la pantall o impresses i indicar quines són les diferències o, si imprimim les targetes dues vegades, fer un joc de memori gegant!


L'objectiu es que els nens repassin les parts de la cara: cap, orelles, nas, boca, ulls... i demanar-lis perquè serveixen (per respirar, olorar, mirar, sentir...). Fins i tot, li podeu recordar les pipelles i les celles, que el darrer dia els vam afegir! 😉
A la vegada també es pot aprofitar per treballar altres tipus de vocabulari: ulleres, barret, sabates...

Espero que vos-ho passeu molt bé familia!

Una abraçada ben ben gran petits! 🤗

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada