dimecres, 18 de març del 2020

Reutilizem materials per buf!

Bon dia tot lo dia, boixos i boixes, com papis i mamis!

Avui en dia amb el consum diari que fem a les escoles i a casa d'estris, objectes, aliments, etc, generem una sèrie de residus que podem aprendre a reutilitzar a la llar o a l'àmbit educatiu. 
En aquesta ocasió utilitzarem 3 materials diferents per fer una activitat similar per tal de practicar el buf. 

Per una banda us mostro un on he reutilitzat una capsa d'una coneguda marca de bombons. Només cal posar un cartell a fora (si voleu) per fer-la una mica més atractiva. Tambè caldrà tenir una pilota de poc pes com ara de paper, de tenis de taula o qualsevol altra que trobeu. 


L'activitat consisteix en bufar a la pilota i que aquesta vagi d'un forat a l'altre. Cal aplicar la força corresponent, i això fa  que també treballem el control i la presició.

Per altra banda podem fer la mateixa activitat o pareguda amb unes oueres. Les podem pintar i fins i tot demanar que bufen per portar la pilota a una "casella" d'un color determintat. 



Finalment, una altra manera que ells han practicat és la reutilització de capses de sabates i fer un camp de futbol. Es pot fer amb un boli mateix i amb una petita pilota bufar fins a ficar gol.



Com veieu no cal cap material extra i ja tenim una manera més de practicar el buf.


Moltes gràcies famílies!

Que tingueu un BON DIMECRES!😘

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada