Traductor

dimarts, 24 de març del 2020

Avui és DIMARTS 24 de Març

Avui és dimarts i comencem amb l'assemblea!






Primer cantem el Bon dia!




Després els dies de la setmana!




Avui quin dia és?




Quin temps fa?




Una vegada hem mirat el temps que fa és l'hora d'English amb na Maria, trobareu la seva entrada al bloc!

Ja heu fet English? Doncs ara és l'hora de fer una activitat de motricitat fina! Vos proposo fer la vostra lletra inicial practicant una seriació de dos elements. 

-Primer de tot, heu de fer la vostra inicial d'alt d'un full o cartró reciclat que tingueu a casa. Ja sabeu que primer podeu marcar-ho en groc i que l'infant ho repassi, o bé si ho vol fer sol li podeu posar un model o jugar a fer memòria.





- Quan tingueu la lletra preparada heu de buscar 2 elements que pugueu emprar per decorar la lletra. Jo he emprat Avellanes i Pipes de carbassa, però vosaltres podeu emprar el que vulgueu; gomets de dos colors, pasta, nous, boletes d'algun collar, etc. El més important és fer la seriació, en el meu cas l'he feta així:
Avellana-Pipa-Avellana-Pipa-Avellana-Pipa-Avellana-Pipa-etc.
Fins que he resseguit tota la lletra!


Doncs ara ve una activitat ben divertida! Jugarem a estampar les nostres mans, però si no tens témperes, pots jugar a fer el contorn de la teva mà i pintar-la després amb les pintures que tinguis a casa!

He pensat que seria divertit fer un quadre relacionat amb la primavera! Què n'opines? Estàs preparat? Aquí tens algun exemple, però ets lliure de ser creatiu o creativa.






I ara sí, ha arribat la hora del conte! Avui contaré el conte "Pitiüsa i Hope"


Fins demà nins i nines!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada