Traductor

dimecres, 18 de març del 2020

Avui és DIMECRES 18 de Març

Avui és dimecres i comencem amb l'assemblea!

Primer cantem el Bon dia!


Després els dies de la setmana!


Avui quin dia és?

Quin temps fa?



Després de l'assemblea, vendria na Sara a fer-nos Consciència fonològica així que ara toca anar a l'entrada tan xula que ens ha fet.

Ara és l'hora de fer un descans i esmorzar un poquet, recordau avui toca fruita.

Resultado de imagen de fruta

Una vegada hem descansat, vos proposo fer una manualitat pel nostre pare ja que demà és el dia del pare.

Si voleu emprar la pasta de sal que vam fer, podeu fer aquesta manualitat:

1. Pasta de Sal. Si no teniu per imprimir la imatge, l'infant pot fer un dibuix del seu pare, així treballem el cos i les parts de la cara. Recorda que pots enfornar la massa a 150º i depenent del gruix pots deixar-la entre 30 minuts i 1 hora.



2. Si disposes d'impressora i càmera, pots treballar les lletres de PAPÀ amb l'infant, marcau-les a un cartró i feu que repassin el traç, després retallau-les i fotografiau-vos. Si tenim germans pot ser una tasca per fer junts.



3. Fes una targeta estampant les mans i fent una gran abraçada. Encara que els infants estan iniciant-se en el dibuix de la figura humana, vos sorprendreu dels grans avanços que han fet aquests mesos. El text de l'imatge ho podeu escriure vosaltres però ajudau als infants a escriure el seu propi nom. 

Jo, a classe els escric amb color groc i majúscules els seu nom i ells ho repassen, veureu que alguns infants ja no necessiten repassar i si li escriviu el nom a un altre paper directament ho copiaran a la targeta.



4. Una copa al millor pare. Si teniu safates (de les verdures) i gots reutilitzables, podeu elaborar una copa al millor pare com aquesta. Els infants poden escriure PAPÀ al títol d'abaix (recordau que podeu escriure-ho amb un retolador/cera groc i que l'infant pot jugar a seguir el traç amb un llapis, o bé copiar-ho mirant un model).


Vos proposo també un altre joc. ORDENAR EL VOSTRE REBOST!

Juga a classificar els elements que trobis a la cuina:

  1. De més gran a més petit.
    1. Llaunes.
    2. Envasos de cartró.
  2. Per tipus d'aliment.
Finalment ha arribat l'hora de conte i avui toca "T'estimo quasi sempre"



Fins demà!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada